Nabídka pomoci

    Česká maltézská mládež nabízí pomocJsme připraveni zajistit nákup a rozvoz léků a potravin, hlídání dětí, vyvenčení psů a případně další pomoc dle domluvy - v Praze, v Plzni a dílčím způsobem i v Pardubicích. 

Krizová linka sociální pomoci
 
    Od 18. března 2020 v souvislosti s rozšířením Koronaviru zřizuje Arcidiecézní charita Praha krizovou linku sociální pomoci pro osoby v nouzi v Praze a Středočeském kraji, kteří vinou nouzové situace zůstanou bez pomoci blízké osoby. Kontakt:737 280 635 E-mail: praha@praha.charita.cz. Provozní doba: v pracovních dnech od 10 do 15 hodin. Zájemci, kteří potřebují pomoc, budou nasměrovány na ADCH, projekty ADCH nebo místně příslušné Charity.
 

Díky za ně, i za všechny, kteří obětavě nasazují síly, kde je potřeba v této náročné situaci. Pán jim žehnej...

Praktický pomocník pro tuto dobu z pera pracovníků pomocných profesí: JAK ČELIT STRACHU

POMOC BOŽÍHO SLOVA

    Pro tuto náročnou zkoušku této doby jsem se pokusil vybrat pár textů z Božího Slova, která nám mohou pomoci v těžkých chvílích. Texty jsem vybral převážně z nabídky, kterou má na svém webu Mezinárodní svaz Gedeonů.  Je dobré předtím poprosit Ducha Svatého, aby se dotkl mého srdce tou pasáží, která je právě pro mne. Je možné si je také pomalu pročítat všechny, či k některým se vracet opakovaně. Slovo Boží je naším pokrmem na cestu i lékem na naše rány. Je často také světlem, které osvítí zapomenutou pravdu. Ovšem co povzbudí jednoho, nemusí povzbudit druhého. Proto si vyberte ty texty, které vás povzbuzují, a dávají odvahu, naději a útěchu. Je možné si také text přímo najít v Bibli a přečíst si ho v širších souvislostech. 

MIMOŘÁDNÉ PLNOMOCNÉ ODPUSTKY V SITUACI KORONAVIROVÉ KRIZE

 

BANNER NA VÁŠ WEB

Chcete-li si vložit na své stránky banner tohoto webu, stačí stáhnout si  tento obrázek , uložit na své stránky, a přiložit k němu odkaz: www.duchovniboj.cz

                      db.jpg (8,4 kB)